Tehtud tööd

Mõisavälja 12, Rakvere

Mõisavälja 12, Rakvere

Tootmishoone Kihleveres

Tootmishoone Kihleveres

Põllu 9, Sõmeru

Põllu 9, Sõmeru

Rakvere tee 3, Kadrina

Rakvere tee 3, Kadrina

Mõisavälja 6, Rakvere

Mõisavälja 6, Rakvere

Maidla 9, Rakvere

Maidla 9, Rakvere

Meie missioon

Verx Rakvere OÜ on loodud 1995. aastal. Sellest ajast on toimunud kasvamine samm-sammult, kahest töötajast 1995. aastal, kahekümne viie töötajani 2018. aastal.

Meie eesmärgiks on klientide kõikide vajaduste rahuldamine sanitaar- ja soojustehniliste tööde osas. Alates 2005. aastast teostame ka üldehitustöid ning 2005. aastal lisandus uue tegevusalana maakütte ja õhk-vesi süsteemide paigaldus.

Asume Rakveres ning meie põhiliseks tegevuspiirkonnaks on Lääne-Virumaa. Verx Rakvere OÜ  tegeleb keskküttesüsteemide, katlamajade, soojussõlmede, veevärgi ja kanalisatsioonialaste materjalide komplekteerimise, müügi ja paigaldusega põhimõttel “võtmed kätte”.

Üldehitustöödest teostame põhiliselt sisetöid. Vajadusel anname konsultatsiooni. Hinnapakkumised teostame tasuta.

Kõik meie poolt pakutavad seadmed ja materjalid vastavad Euroopa kvaliteedinormidele ja omavad luba Euroopa Liidus kasutamiseks. Paigaldatavate seadmete ja materjalide garantiiajad on 2 aastast kuni 10 aastani olenevalt tootest. Teostatud töödele anname alati vähemalt kahe aastase garantiiaja. Kõikide meie poolt paigaldatavate seadmete ja materjalide kohta saab meie käest igakülgset tehnilist informatsiooni. Samuti teostame peale paigaldust tellija esindajale paigaldatud süsteemi igapäevaseks kasutamiseks väljaõppe. Soovi korral sõlmime seadmete hoolduseks lepingu. Meie ettevõtte töötajad on asjatundlikud ja kvalifitseeritud. Osaleme regulaarselt erinevatel koolitustel, uute toodete esitlustel ja väljaõppekursustel.